Kylpyhuoneremontti Helsinki ja muu Uusimaa

Hyväkuntoinen kylpyhuone ennaltaehkäisee kosteusvaurioita sekä parantaa asumismukavuutta. Kylpyhuoneremontti on kuitenkin yksi kodin vaativimmista remonteista, jonka toteutus kannattaa jättää ammattilaiselle.

Toteutamme yhteistyössä yhteistyökumppaneidemme kanssa kokonaisvaltaiset kylpyhuoneremontit kaikenlaisiin kohteisiin. Vuosikymmenten mukanaan tuoma ammattitaitomme takaa laadukkaan ja pitkäikäisen lopputuloksen.

Kylpyhuoneremontti voi sisältää esimerkiksi:

  • Putkistojen vaihdot, korjaukset ja muutostyöt
  • Vesikalusteiden asennukset, huollot ja vaihdot
  • Seinä- ja lattiapintojen vaihdon
  • Saunan remontoinnin

Uudet vesikalusteet voit valita esimerkiksi edustamaltamme Tapwell-tuotemerkiltä, joka valmistaa laadukkaita ja tyylikkäästi muotoiltuja hanoja, suihkuja ja altaita. Tapwellin kattavasta valikoimasta löydät varmasti sinua miellyttävät vesikalusteet.

Tutustu Tapwell-tuotevalikoimaan

Kylpyhuoneremontit asiakaslähtöisesti ja sovitussa aikataulussa

Kylpyhuoneremontti alkaa aina kohteen huolellisella kartoituksella. Tarkistamme kylpyhuoneen rakenteet sekä arvioimme tulevan remontin laajuuden ja keston. Remontti toteutetaan aina asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioon ottaen, jotta kylpyhuoneen käyttömukavuus saadaan maksimoitua.

Remontin toteutamme ripeästi ja sovitussa aikataulussa, mutta kuitenkin huolellisesti ja laadukkaasti. Työmme jälki on aina ensiluokkaista, jotta sinä voit huolettomasti nauttia tyylikkäästä ja toimivasta kylpyhuoneestasi.

Kerro meille toiveistasi kylpyhuoneen remontoinnin suhteen! Kartoitamme luotettavasti kylpyhuoneesi remonttitarpeen, jonka pohjalta annamme sinulle arvion työn kestosta ja tarjouksen remontin toteutuksesta.

Pyydä tarjous