Putkimies Rajamäki – Ammattitaitoista ja Luotettavaa Palvelua

Putkimies Rajamäki

 

TG-Putki Oy on erikoistunut monipuolisiin putkitöihin ja LVI-asennuksiin Rajamäessä ja sen lähialueilla. Olemme luotettava ja kokenut kumppani kaikissa putkityöprojekteissa, oli kyseessä sitten putkiremontti, putkivuoto tai laajempi putkisaneeraus.

Putkityöt ja Putkiremontit

Tarjoamme laajan valikoiman putkitöitä, mukaan lukien:

 • Putkiremontit: Putkiremontit ovat olennainen osa kodin ja kiinteistöjen ylläpitoa. Vanhojen putkien uusiminen parantaa turvallisuutta ja lisää kiinteistön arvoa. TG-Putki Oy suorittaa putkiremontit ammattitaitoisesti ja tehokkaasti.
 • Putkivuotojen korjaus: Putkivuoto voi aiheuttaa merkittäviä vahinkoja, jos sitä ei korjata ajoissa. TG-Putki Oy paikantaa ja korjaa putkivuodot nopeasti, mikä estää vesivahinkojen laajenemisen.
 • Putkien sukitus: Sukitus on moderni tapa korjata viemäriputket ilman suuria kaivuutöitä. Tämä menetelmä säästää aikaa ja rahaa. Sukitus on useasti kevyempi vaihtoehto täydelle putkiremontille.

Viemäri- ja Vesijohtotyöt

Viemäri- ja vesijohtotyöt ovat olennainen osa toimintaamme:

 • Viemäriputkien huolto ja avaus: Tukkeutuneet viemärit voivat aiheuttaa monenlaisia ongelmia. TG-Putki Oy avaa viemärit tehokkaasti ja huoltaa ne, jotta ne toimivat moitteettomasti.
 • Viemärin hajuongelmien ratkaisu: Epämiellyttävät hajut viemäreistä voivat olla häiritseviä. TG-Putki Oy ratkaisee hajuongelmat ja puhdistaa viemärit, mikä parantaa asumisviihtyvyyttä.
 • Vesijohtojen asennus ja korjaus: Vesijohtojen toimivuus on tärkeää kodin mukavuudelle. TG-Putki Oy asentaa ja korjaa vesijohdot ammattitaitoisesti, varmistaen vedensaannin.

putkimies rajamäki

LVI-asennukset ja -huollot

LVI-järjestelmien toimivuus on tärkeää kodin mukavuudelle ja energiatehokkuudelle:

 • Lämmitysjärjestelmät: Lämmitysjärjestelmät, kuten lämpöpumput ja lämpöpatterit, ovat olennainen osa kodin energiatehokkuutta. TG-Putki Oy asentaa ja huoltaa nämä järjestelmät.
 • Vesikalusteiden asennus ja vaihto: Hanojen ja vesikalusteiden toimivuus on tärkeää arjen sujuvuudelle. TG-Putki Oy asentaa ja vaihtaa vesikalusteet ammattitaidolla.
 • Käyttövesiputkien huuhtelu ja eristys: Puhdas käyttövesi ja hyvin eristetyt putket ovat tärkeitä kodin toimivuudelle. TG-Putki Oy huuhtelee ja eristää käyttövesiputket tehokkaasti.

Kylpyhuoneremontit ja Märkätilat

Kylpyhuoneremontit vaativat tarkkaa suunnittelua ja ammattitaitoa:

 • Kylpyhuoneen ja WC:n remontit: Kylpyhuoneen ja WC
  remontit vaativat tarkkaa suunnittelua ja toteutusta. Meiltä saat laadukkaat ja kestävät ratkaisut kylpyhuoneisiin ja WC-tiloihin.
 • Vesivahinkojen korjaus: Vesivahingot voivat aiheuttaa merkittäviä ongelmia. Ammattilaisemme korjaavat nopeasti ja tehokkaasti vesivahingot ja palautamme märkätilat käyttökelpoisiksi.
 • Vesilukkojen ja hajulukkojen asennus: Vesilukot ja hajulukot estävät viemärinhajut. Asennamme ja huollamme vesilukot ja hajulukot, jotta viemärinhajut pysyvät poissa.

Keittiön Putkityöt

Keittiön putkityöt vaativat erikoisosaamista:

 • Keittiökalusteiden asennus ja putkityöt: Asennamme uudet keittiökalusteet ja varmistamme niiden toimivuuden.
 • Hanojen ja vesipostien vaihto: Vaihdamme ja huollamme keittiön hanat ja vesipostit, jotta vedensaanti on sujuvaa ja turvallista.

Putkien Kuntotutkimus ja Ennakoiva Huolto

Ennakoiva huolto ja putkien kuntotutkimus auttavat välttämään suurempia ongelmia:

Putkien kuntotutkimus: Putkiston kunnon tarkistaminen on tärkeää ongelmien ennaltaehkäisemiseksi. TG-Putki Oy tarkistaa putkiston kunnon nykyaikaisilla menetelmillä ja ehdottaa tarvittavia toimenpiteitä.

Ennakoiva huolto: Säännöllinen huolto pidentää putkiston käyttöikää ja estää yllättävät ongelmat. TG-Putki Oy tarjoaa ennakoivaa huoltoa, joka pitää putkiston kunnossa. Kun kaipaat Putkimiehen palveluita Rajamäess, olethan yhteydessä.

Yhteystiedot ja Palvelualue

TG-Putki Oy palvelee Rajamäen ja lähialueiden asiakkaita ammattitaidolla ja luotettavuudella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous putkitöistä, LVI-asennuksista tai kylpyhuoneremonteista.

 

Ota yhteyttä

 

TG-Putki Oy:n palvelut kattavat kaikki putkityöt, viemäri- ja vesijohtotyöt, LVI-asennukset, kylpyhuoneremontit ja keittiön putkityöt Rajamäessä. Olitpa sitten remontoimassa, uudistamassa tai tarvitset pikaista apua putkiongelmissa, ammattitaitoinen tiimimme on valmiina auttamaan. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua ja laadukkaita ratkaisuja kaikkiin putkitöihin.

FAQ

Mitä palveluita TG-Putki tarjoaa Rajamäessä?

Rajamäessä, TG-Putki tarjoaa laajan valikoiman putkitöitä, kuten putkiremontteja, putkivuotojen korjauksia, putkien sukituksia, viemäri- ja vesijohtotöitä, sekä LVI-asennuksia ja -huoltoja.

Miten voin tilata putkiremontin Rajamäessä?

Voit tilata putkiremontin ottamalla yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Tarjoamme kattavan palvelun aina suunnittelusta toteutukseen.

Miten putkien sukitus toimii?

Putkien sukitus on innovatiivinen menetelmä, jossa viemäriputket korjataan ilman suuria kaivuutöitä. Tämä säästää aikaa ja kustannuksia.

Kuinka nopeasti putkivuodot voidaan korjata?

TG-Putki Oy paikantaa ja korjaa putkivuodot nopeasti, estäen vesivahinkojen laajenemisen. Ammattitaitoinen tiimimme on valmiina auttamaan nopeasti.

Tarjoaako TG-Putki Oy LVI-huoltoa?

Kyllä, TG-Putki Oy tarjoaa kattavat LVI-huoltopalvelut, kuten lämmitysjärjestelmien huollon, vesikalusteiden asennuksen ja käyttövesiputkien huollon.

Miten viemärin hajuongelmat voidaan ratkaista?

TG-Putki Oy ratkaisee viemärin hajuongelmat puhdistamalla viemärit ja asentamalla tehokkaat hajulukot, jotka estävät epämiellyttävien hajujen leviämisen.

 

Putkimies Rajamäki