Putkistosaneeraus Helsinki ja muu Uusimaa

Toteutamme omakoti- ja rivitalojen sekä toimisto- ja liiketilojen putkistosaneeraukset yli 30 vuoden kokemuksella. Putkistosaneeraus toteutetaan aina sovitussa aikataulussa ja asiakaslähtöisesti, vastaamaan asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita.

Putkistosaneeraus kannattaa toteuttaa ajoissa: mitä pidempään putkistojen korjausta venyttää, sitä suuremmaksi kosteusvaurioiden riski kasvaa. Kun saneeraat putkistosi ajoissa, vältät ikävät yllätykset, jotka voivat johtaa suuriin ja kalliisiin remontteihin. Saneerattu putkisto tuo etuja myös kiinteistön myyntitilanteessa, sillä putkiremontti nostaa kiinteistön arvoa ja useimmiten myös nopeuttaa sen myyntiä.

Putkistosaneeraus sisältää esimerkikisi:

  • Putkien vaihdot
  • Putkiston korjaukset
  • Putkiston muutostyöt

Putkistosaneerausten yhteydessä voidaan toteuttaa myös vesikalusteiden asennus sekä tarvittaessa kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti. Kysy rohkeasti lisätietoa kokonaisvaltaisista putkistosaneerauksistamme!

Pyydä tarjous laadukkaasta putkistosaneerauksesta!

Kysy rohkeasti lisätietoja putkistosaneerauksen toteutuksesta! Kartoitamme kohteesi remonttitarpeen ja annamme sinulle tarjouksen työn toteutuksesta.

Työt toteutetaan aina sinun tarpeesi huomioiden ja sovitussa aikataulussa. Vuosikymmenten kokemuksemme takaa sinulle luotettavan toteutuksen ja laadukkaan lopputuloksen.

Pyydä tarjous

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Tiesithän, että yksityistaloudet voivat vähentää osan käyttövesi- ja lämpöverkkoremonttien hinnasta verotuksessa?

Kotitalousvähennystä haetaan veroilmoituksessa. Vähennys on 45 % työn osuudesta.

Lue lisää