Putkimies Helsinki ja muu Uusimaa

Ammattitaitoiset putkimiehemme toteuttavat kaikki perinteiset putkityöt yksityisasuntoihin ja liiketiloihin. Yli 30 vuoden kokemuksemme alalta takaa luotettavan ja laadukkaan palvelun.

Hoidamme niin pienet kuin suuret putkityöt ammattitaidolla ja aina sovitussa aikataulussa. Suurimpia vahvuuksiamme on joustava palvelumme: pyrimme aina auttamaan asiakkaitamme mahdollisimman nopeasti, mielellään jo saman päivän aikana.

Tarjoamme kattavat huolto-, ylläpito- ja asennustyöt:

  • Vesikalusteiden (mm. wc-istuimet, hanat ja altaat) asennus, huolto ja vaihto
  • Pesukoneiden asennus
  • Vesivuotojen korjaus
  • Venttiilien vaihto
  • Viemäreiden avaus ja huolto

Putkimiehemme palvelee joustavasti kaikenlaisissa tilanteissa

Oli tilanteesi pieni tai suuri, enemmän tai vähemmän akuutti – ota yhteyttä!

Jos kyseessä on esimerkiksi vesivuoto tai tukkeutunut viemäri, konsultoimme sinua puhelimitse ja annamme tarvittaessa ohjeet ongelmatilanteiden ensiapuun vahinkojen minimoimiseksi.

Kiireettömissä tapauksissa, kuten vesikalusteiden vaihtoon, asennuksiin tai huoltoon liittyvissä asioissa sovimme yhdessä sinulle sopivan ajan työn toteutukseen. Neuvomme myös mielellämme esimerkiksi sopivien vesikalusteiden asennuksessa tai vesikalusteiden huollossa.

Ota yhteyttä

Tapwell – korkeaa laatua ja luovaa muotoilua

Edustamme laadukasta Tapwell-tuotemerkkiä, joka valmistaa laadukkaat ja tyylikkäät vesikalusteet. Tapwellin valikoimasta löydät tyylikkäästi ja luovasti muotoillut, modernit suihkut, hanat ja altaat.

Toimimme Tapwellin jälleenmyyjänä ja edustajana: toimitamme, asennamme ja huollamme Tapwell-tuotteet kaikenlaisissa kohteissa.

Tutustu Tapwellin tuotevalikoimaan